0 Varer
0,00 ,-

Handelsbetingelser

Personlige oplysninger / persondatapolitik

Første gang du køber en vare på Godsbrænde.dk bliver du registreret som kunde. De personlige oplysninger vi registrerer er: navn, adresse, telefonnummer og e-mail.

Vi foretager registrering af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Når vi indsamler personoplysninger, sikrer vi, at det altid sker ved dit samtykke.

Du skal være informeret om præcis, hvilke oplysninger vi indsamler og hvorfor. Vi registrerer desuden alternativ leveringsadresse, hvis du indtaster en sådan under dit køb.

Der registreres ikke andre personfølsomme oplysninger.

Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.


Bestilling af varer

Vær opmærksom på at der kan afgives 2 forskellige typer af bestillinger, og at det er kun muligt at foretage online køb af det kløvede træ.

Vær venligst opmærksom på, at kløvet træ kun sælges gennem hjemmesiden.

Hvis du ønsker at købe staktræ eller sanketræ, afgiver du istedet en bestilling via hjemmesiden hvorefter Godsbrænde.dk vil kontakte dig.

Det er ikke muligt at forudbestille levering af staktræ og sankebrænde, dette kan dog evt, aftales i forbindelse med handlens indgåelse efterfølgende.
Godsbrænde.dk kan henvise til vognmænd der kan forestå transporten. Ved transport ved uafhængige vognmænd påtager Godsbrænde.dk sig ikke noget ansvar for transporten.

Ved afslutning af varebestilling får du automatisk en e-mail kvittering/ bekræftelse af ordren, hvori det fremgår hvilke produkter, du har bestilt.

Vi anbefaler, at du gemmer din bekræftelse og evt. printer den ud. 

Godsbrænde.dk kan annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer.


Priser

Alle priser på Godsbrænde.dk er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusive 25 % moms.

Fragt- og leveringsomkostninger, betalingskort- og bankgebyr oplyses inden køb. Transaktionsgebyr overstiger ikke de PBS fastsatte gebyrer.


Betalingsbetingelser

Betaling for bestilte varer kan ske online ved brug af Dankort. Ved betaling tillægges der betalingskortgebyrer. Disse oplyses inden, du vælger at godkende din ordre.

Vær venligst opmærksom på, at kløvet træ kun sælges gennem hjemmesiden. 

Betalingen for dine varer, sker i forbindelse med afsendelse fra leverandøren. Beløbet bliver således tidligst hævet fra din konto, ved varens afsendelse.

Har du bestilt staktræ eller sankebrænde, betales dette enten kontant ved handlens indgåelse eller via tilsendt girokort.

Du skal være opmærksom på at ved køb for over 15.000 kr. som privat person og 25.000 kr. som virksomhed, skal dette betales kontant inden træet udleveres.
Dette gøres på Godskontoret, og kan aftales nærmere med skovfogeden.

Du kan se adresserne under "kontakt os" øverst på siden.


Aftaleindgåelse

Du skal ved hvert køb acceptere vilkårene i handelsbetingelserne. Du opfordres til at læse betingelserne grundigt igennem og gøre dig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som vilkårene giver dig. 

Ved brug af "Tilbage" knappen har du altid mulighed for at rette eventuelle tastefejl inden, at du accepterer dit køb.

Du har også mulighed for at se alle dine afgivne oplysninger inden du godkender din ordre. Så er du er sikker på, at alle oplysninger er korrekte.


Ændring eller annullering af ordre

Ønsker du at ændre eller annullere din ordre, kan du sende Godsbrænde.dk en mail. 

Er varerne allerede afsendt, har du 14 dages returret.


Reklamationsret

Hvis du ønsker at reklamere skal det gøres inden rimelig tid efter, du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 14 dage, anses reklamationen altid for at være rettidig.

Beløb til fragt returneres ikke og ved returnering betaler kunden for fragten.

Når du vil reklamere over et produkt kontakt da venligst Godsbrænde.dk

Husk, at have dit ordrenr. og fejlbeskrivelsen klar.

Det er ikke muligt at aflevere varen personligt på vores adresse.

Du kan kræve, at vi afhjælper manglen eller leverer en ny mangelfri vare, hvis forudsætningerne for ombytning er tilstede. 

Dette forudsætter, at reklamationen er berettiget og at afhjælpningen eller omleveringen ikke medfører uforholdsmæssige omkostninger for os.

Når vi har gjort os bekendt med din reklamation, kontakter vi dig pr. e-mail eller telefon for at aftale det videre forløb.


Fortrydelsesret

Som forbruger har du fortrydelsesret. Dette betyder, at du kan fortryde dit køb.

Hvis du vil benytte dig af din fortrydelsesret, skal dette ske senest 14 dage efter, at du modtog varen. Hvis den 14. dag er en helligdag, en lørdag, grundlovsdag, den 24. eller 31. december, så udløber de 14 dage på den efterfølgende hverdag.

Når vi har modtaget varen retur, og kontrolleret at den lever op til betingelserne for at fortrydelsesretten kan benyttes, sender vi dig pengene. Du må forvente, at der kan gå op til 14 dage.

Mener vi, at betingelserne ikke er opfyldt for at du kan udnytte fortrydelsesretten, kontakter vi dig pr. e-mail med en begrundelse herfor.

Det er vigtigt at du ikke blot sender din vare retur, men giver Godsbrænde.dk besked inden. Herefter afventer du blot svar om nærmere instrukser.

Beløb til fragt returneres ikke og ved returnering betaler kunden for fragten.


Ansvar, forsendelse og levering

Godsbrænde.dk påtager sig ikke noget ansvar for forsinkelse.

Som udgangspunkt leverer Godsbrænde.dk varerne indenfor 10 arbejdsdage, hvis ordren er afgivet inden for normal arbejdstid. Bestilte varer sendes som udgangspunkt samlet.

Du vil blive kontaktet pr. e-mail eller telefon, hvis dette ikke er tilfældet.  Vores leverancer sker i samarbejde med anerkendte transportører og servicepartnere.

Du vil altid få oplyst de samlede leveringsomkostninger ved varebestilling inden, at du godkender din ordre. 

Der kan ikke forudbestilles levering af staktræ og sankebrænde.

Godsbrænde.dk bruger primært uafhængige vognmænd til levering.

Ved transport ved uafhængige vognmænd påtager Godsbrænde.dk sig ikke noget ansvar fortransporten.

Vi levere til hovedparten af Jylland og Fyn ved hjælp af selvstændige vognmænd.

Der leveres dog ikke til:

  •  Ikke-brofasteøer
  •  Nord for Limfjorden
  •  Sjælland

Varemodtagelse

Når du modtager dine varer, skal du huske at kontrollere denne.

Af bevismæssige årsager bør du kontakte os pr. telefon eller e-mail straks efter modtagelsen, hvis varen ikke lever op til forventningerne, eller hvis du ikke mener mængden er tilstede.

Ved tvivl bør du kontakte Godsbrænde.dk, der vil hjælpe dig med at løse problemetFragt- / leveringsomkostninger

Prisen på levering af kløvet træ er en enheds omkostning. Levering af andre varer aftales ved aftalens indgåelse.


Inden du godkender din ordre, fremgår det hvilken levering og service, der er på den vare, du er ved at bestille. Evt. fragtomkostningen fremgår også her.

Godsbrænde.dk tager forbehold for tastefejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer, udsolgte/udgåede varer og leveringssvigt fra vores leverandører.

Om Godsbrænde.dk


Wefri A/S
Linen 62
8450 Hammel
Cvr nr. 36 05 64 28

Frijsenborg Godskontor
WEFRI A/S
Linen 62
8450 Hammel
Tlf: 86 96 14 00
fax: 86 96 16 10
 

Skovfoged på Frijsenborg (Midtjylland)
Asger Reunert.
[email protected]
Tlf: 87 62 21 28
Mobil: 30 29 14 67

Wedellsborg Godskontor
WEFRI A/S
Holmemarksvej 15
5592 Ejby.


Skovfoged på Wedellsborg (Fyn)
Kim Bech.
[email protected]
Mobil: 20 47 27 25


 

Indkøbskurv
Der er ingen varer i kurven...
Kurven er tom